Berita

Mesyuarat <i>ASEAN Rubber Business Council</i> (ARBC) Dihoskan oleh <i>Vietnam Rubber Association</i> (VRA) pada 8 Disember 2017, Da Nang City, Vietnam Mesyuarat ASEAN Rubber Business Council (ARBC) Dihoskan oleh Vietnam Rubber Association (VRA) pada 8 Disember 2017, Da Nang City, Vietnam
Bersempena dengan Majlis Makan Malam Tahunan Vietnam Rubber Association (VRA) yang telah diadakan pada 8 Disember 2017, ASEAN Rubber Business Council (ARBC) telah mengadakan Mesyuarat ke-19 Jawatankuasa Ekonomi dan Statistiks di Furama Resort Danang pada 9 Disember 2017.
Lawatan Misi Teknikal Teknologi Jalan Raya Getah oleh Delegasi Filipina. Lawatan Misi Teknikal Teknologi Jalan Raya Getah oleh Delegasi Filipina.
Pada 23 dan 24 November 2017, satu lawatan teknikal mengenai jalan raya getah telah diadakan oleh delegasi dari Filipina ke Lembaga Getah Malaysia (LGM).
Majlis Menandatangani <i>Technology Licensing Agreement on Commercialisation of Crepe Rubber and Serum Processing</i> Majlis Menandatangani Technology Licensing Agreement on Commercialisation of Crepe Rubber and Serum Processing
Majlis Menandatangani Technology Licensing Agreement on Commercialisation of Crepe Rubber and Serum Processing telah diadakan pada 23 November 2017 antara Lembaga Getah Malaysia dengan tiga syarikat di Dewan Persidangan, Bangunan Getah Asli (BGA).
Penyerahan Watikah Pelantikan Ketua Pengarah 
Lembaga Getah Malaysia
Penyerahan Watikah Pelantikan Ketua Pengarah Lembaga Getah Malaysia
Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Ketua Pengarah Lembaga Getah Malaysia (LGM) telah diadakan pada 23 November 2017. Watikah pelantikan ini telah disampaikan oleh YB Datuk Seri Mah Siew Keong, Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi (MPIC) kepada YBrs Dr Zairossani bin Mohd Nor sebagai Ketua Pengarah LGM yang baharu berkuatkuasa 1 November 2017.
Bengkel <i>Kedah Rubber City</i> Bengkel Kedah Rubber City
Lembaga Getah Malaysia (LGM) telah menganjurkan Bengkel Kedah Rubber City (KRC) bersama pihak yang berkepentingan pada 14 dan 15 November 2017, berlangsung di Palm Garden Hotel, IOI Resort, Putrajaya.
Lawatan Kerja Hainan Rubber Group ke Lembaga Getah Malaysia Lawatan Kerja Hainan Rubber Group ke Lembaga Getah Malaysia
Pada 6 hingga 8 November 2017, satu lawatan kerja telah diadakan oleh Hainan Rubber Group ke Lembaga Getah Malaysia (LGM), Sungai Buloh, Selangor. LGM diwakili oleh Dr Amir Hashim Md Yatim, Pengarah Bahagian Teknologi dan Kejuruteraan, Dr Faridah Hanim Ab Hanan, Pengarah Bahagian Kualiti dan Perkhidmatan Teknikal dan En. Ang Chai Seng, Pengarah Bahagian Ekonomi dan Pasaran Getah.
12345678910...

UTAMA          Soalan Lazim          Hak Cipta           Dasar Privasi & Keselamatan          Peta Laman          RSS Feed RSS Feed          Bantuan