Berita

Lawatan Menteri Pertanian dan Industri Makanan Sabah ke LGM Lawatan Menteri Pertanian dan Industri Makanan Sabah ke LGM
Pada 15 Januari 2019, YB Datuk Wong Hong Jun @ Junz Wong, Menteri Pertanian dan Industri Makanan Sabah telah melawat LGM.
Mesyuarat ASEAN Rubber Business Council (ARBC) Dihoskan oleh Vietnam Rubber Association (VRA) pada 8 Disember 2018 di Ho Chi Minh City, Vietnam Mesyuarat ASEAN Rubber Business Council (ARBC) Dihoskan oleh Vietnam Rubber Association (VRA) pada 8 Disember 2018 di Ho Chi Minh City, Vietnam
Bersempena dengan Majlis Makan Malam Tahunan Vietnam Rubber Association (VRA) yang telah diadakan pada 7 Disember 2018, ASEAN Rubber Business Council (ARBC) telah mengadakan Mesyuarat ke-24 Jawatankuasa Teknikal Hal-Hal Berkenaan Kontrak (TCCM)
Lawatan YB Menteri MPI ke RRIMINIS Lakai dan Program bersama Pekebun Kecil Lawatan YB Menteri MPI ke RRIMINIS Lakai dan Program bersama Pekebun Kecil
Pada 17 November 2018, YB Puan Teresa Kok, Menteri Industri Utama (MPI) telah mengadakan lawatan ke Pusat Mengumpul Getah (PMG) RRIMINIS Lembaga Getah Malaysia (LGM) di Lakai, Jelebu, Negeri Sembilan selain menyertai Program bersama Pekebun kecil Getah di sekitar daerah Lakai dan Jelebu.
Perbincangan YB Menteri bersama Ahli-Ahli Lembaga Pengarah LGM dan MREPC Perbincangan YB Menteri bersama Ahli-Ahli Lembaga Pengarah LGM dan MREPC
Satu majlis makan malam telah diadakan di antara YB Menteri MPI, Ahli-ahli Lembaga Pengarah Lembaga Getah Malaysia (LGM) dan Ahli-ahli Lembaga Pengarah Malaysian Rubber Export Promotion Council (MREPC) pada 8 November 2018.
Ketua Setiausaha IRSG melawat LGM Ketua Setiausaha IRSG melawat LGM
Pengerusi Lembaga, Lembaga Getah Malaysia (LGM), En Sankara N. Nair telah menerima kunjungan hormat daripada En Salvatore Pinizzotto, Setiausaha Kehormat International Rubber Study Group (IRSG) pada 31 Oktober 2018 yang lalu.
Lawatan ihsan dari CEO MARDEC Lawatan ihsan dari CEO MARDEC
Encik Karu Munusamy, Ketua Pegawai Eksekutif MARDEC telah membuat kunjungan hormat kepada Encik Sankara N. Nair, Pengerusi Lembaga, LGM pada 31 Oktober 2018.
12345678910...

UTAMA          Soalan Lazim          Hak Cipta           Dasar Privasi & Keselamatan          Peta Laman          RSS Feed RSS Feed          Bantuan