Berita

Pelantikan YBrs Dr Zairossani Mohd Nor sebagai Ketua Pengarah Lembaga Getah Malaysia Baru Pelantikan YBrs Dr Zairossani Mohd Nor sebagai Ketua Pengarah Lembaga Getah Malaysia Baru
Lembaga Getah Malaysia (LGM) ingin mengumumkan pelantikan YBrs Dr Zairossani Mohd Nor sebagai Ketua Pengarah LGM yang baru mulai 1 November 2017.
Mesyuarat-Mesyuarat Anjuran <i>ASEAN Rubber Business Council</i> (ARBC) Bersempena Majlis Makan Malam Tahunan <i>Malaysian Rubber Exchange</i> (MRE) Di Pulau Pinang,  Pada 7 Oktober 2017 Mesyuarat-Mesyuarat Anjuran ASEAN Rubber Business Council (ARBC) Bersempena Majlis Makan Malam Tahunan Malaysian Rubber Exchange (MRE) Di Pulau Pinang, Pada 7 Oktober 2017
Bersempena dengan Majlis Makan Malam Tahunan Malaysian Rubber Exchange (MRE) yang telah diadakan pada 6 Oktober 2017, ASEAN Rubber Business Council (ARBC) telah mengadakan mesyuarat Perhimpunannya yang ke-23 dan Mesyuarat Ke-19 Jawatankuasa Teknikal Hal-Hal Berkenaan Kontrak di Hotel, The Wembley, Georgetown, Pulau Pinang pada 7 Oktober 2017.
MRE Menyambut Ulang Tahun Ke-55 MRE Menyambut Ulang Tahun Ke-55
Bersempena dengan ulang tahun yang ke-55, Malaysian Rubber Exchange (MRE) telah menganjurkan Majlis Makan Malam pada 6 Oktober 2017 di Hotel The Wembley, Georgetown, Pulau Pinang.
<i>Global Rubber Conference (GRC) 2017 Wickham Award</i> Global Rubber Conference (GRC) 2017 Wickham Award
Seiring dengan Global Rubber Conference (GRC2017) edisi ke -13 yang telah diadakan di Kuala Lumpur pada 12 – 14 September 2017, 3 orang tokoh yang memberi sumbangan besar dalam industri getah di Malaysia telah dianugerahkan dengan Henry Wickham Award.
Pengurniaan Darjah Kebesaran Panglima Setia Mahkota (P.S.M) kepada Pengerusi Lembaga Getah Malaysia Pengurniaan Darjah Kebesaran Panglima Setia Mahkota (P.S.M) kepada Pengerusi Lembaga Getah Malaysia
Tahniah diucapkan kepada YB Tan Sri Dr Muhammad Leo Toyad, Pengerusi Lembaga Getah Malaysia sempena pengurniaan Darjah Kebesaran Panglima Setia Mahkota (P.S.M). Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V di Istana pada 9 September 2017.
LGM di <i>International Conference on Agriculture and Agro-based Industry Sarawak</i> (ICAAS 2017) LGM di International Conference on Agriculture and Agro-based Industry Sarawak (ICAAS 2017)
Lembaga Getah Malaysia (LGM) telah menyertai International Conference on Agriculture and Agro-based Industry Sarawak (ICAAS) 2017 yang telah diadakan pada 21-22 Ogos bertempat di Pusat Konvensyen Borneo, Kuching, Sarawak.
12345678910...

UTAMA          Soalan Lazim          Hak Cipta           Dasar Privasi & Keselamatan          Peta Laman          RSS Feed RSS Feed          Bantuan