Arkib

 
Sila pilih tahun dan bulan.
Tahun :  
Bulan :  
 
Pra  Pelancaran MICCOS 2009 Pra Pelancaran MICCOS 2009
Malaysia International Conference and Commodity Showcase 2009 (MICCOS 2009) telah berjaya dilancarkan oleh Timbalan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi (KPPK), Y.B. Dato' Hamzah Zainudin ..
Datuk Wira Ismail Saleh melawat Tapak Baru Pusat Penyelidikan LGM, Bukit Kuantan, Pahang Datuk Wira Ismail Saleh melawat Tapak Baru Pusat Penyelidikan LGM, Bukit Kuantan, Pahang
Y.Bhg. Datuk Wira Ismail Saleh, Ketua Setiausaha Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi melawat tapak baru Pusat Penyelidikan LGM di Bukit Kuantan, Pahang pada 19 Mei 2009.
Pendapatan daripada Aktiviti Pelesenan di Pahang Pendapatan daripada Aktiviti Pelesenan di Pahang
Salah satu aktiviti utama pegawai LGM di peringkat daerah ialah pelesenan dan penguatkuasaan. Secara keseluruhan terdapat 5 kategori pelesenan yang dikeluarkan oleh Pejabat LGM Kuantan, Pahang.
Dua Emas dan Tiga Gangsa untuk LGM Dua Emas dan Tiga Gangsa untuk LGM
Lembaga Getah Malaysia (MRB) telah menang 2 emas dan 3 pingat gangsa di International Technology Exhibition 2009 (ITEX 2009) diadakan baru-baru ini di Kuala Lumpur dari 15-17 Mei 2009.
     

UTAMA          Soalan Lazim          Hak Cipta           Dasar Privasi & Keselamatan          Peta Laman          RSS Feed RSS Feed          Bantuan